1000 + resultat
Karta
Sortera på:

Hyra plåtis eller campervan

Hyr campervan tryggt och säkert, där försäkring automatiskt ingår för privatägda fordon.

Njut av semestern genom att hyra plåtis eller campervan

Du kan hyra plåtis, campervan eller van direkt från ägare och till låga priser genom MyCamper. Vår förmedlingsplattform passar perfekt till dig som vill ta din käresta på ett romantiskt plåtisäventyr eller dig som vill samla kompisarna till en campingtur i en campervan. 

En plåtis är en lite mindre husbil som har kök, toalett och sovplatser, alltså en liten sommarstuga på hjul, vilken kan köras vart ni vill. Härliga stunder på sandstränder eller kulturupplevelser i storstäder, båda kan nås med en smidig plåtis, eller varför inte ta er upp till fjällen och njuta av den nordiska naturen. Med en plåtis behöver ni inte ha anslutning till el eller vatten på några dagar, så ni kan skippa campingplatser och campa i det fria flera dagar i rad.

Genom att hyra campervan kan du ta del av härliga stunder vid lägerelden ute i det fria eller ha roliga möten på campingplatser med andra som är ute på vägarna med sina campervans, en härlig community där alla hjälper varandra och man får tips på fina ställplatser och annat som har att göra med vanlife. Hyr en van att bo i nästa gång ska besöka familj eller vänner, på det sättet har du ett eget rum att varva ner i som du också kan flytta dit det behövs. 

Vi på MyCamper tycker att det är onödigt att plåtisar, campervans och vans står stilla på parkeringar utan att användas. För att värna miljön bör vi minska flygresande och dela våra resurser, och det är precis det vår delningsplattform är till för. Tillsammans får vi alla stillastående plåtisar och campervans att rulla ut till vägarna till nya härliga äventyr. 

Du som äger en plåtis, campervan eller van kan hyra ut den via MyCamper och tjäna pengar.

Tryggt och säkert med MyCamper

  • Vi har många plåtisar, campervans och vans att välja mellan

  • Helförsäkring ingår när du hyr en privat campervan eller plåtis.

  • Genom MyCamper går det att hyra plåtis eller campervan prisvärt, direkt från ägare, så du behöver inte vända dig till uthyrningsföretag som har höga priser.

  • Om din hyrda campervan eller plåtis skulle stanna på vägen så har vi väghjälp som hjälper dygnet runt, och vår telefonsupport står till tjänst på vardagarna.

  • Med vårt betalsystem kan du känna dig lugn. Vi betalar inte ut pengarna till fordonsägaren förrän du har checkat in.

Frågor & Svar

Hur mycket kostar det att hyra en campervan eller plåtis?
Beroende på vilket fordon och tid på år kan priset variera mycket. En enklare campervan kan kosta från 5 000 kr per vecka under lågsäsong medan en fullt utrustad plåtis kan kosta upp mot 14 000 kr per vecka.
Var kan jag hyra campervan och plåtis?
Du kan hyra campervans och plåtisar i Sverige, Norge och Finland på MyCamper. Då ingår även försäkring och väghjälp som gäller i Europa.
Hur funkar det med försäkring när man hyr plåtis eller campervan?
Försäkring är inkluderat när man hyr campervan eller plåtis via MyCamper. Försäkringen gäller även i Europa och inkluderar väghjälp.
Är det tryggt att hyra campervan eller plåtis av en privatperson?
Samtliga ägare är verifierade med BankID eller motsvarande tjänst vilket gör att du kan vara trygg när du hyr campervan eller plåtis. Dessutom ingår försäkring och väghjälp automatiskt.