1000 + resultat
Karta
Sortera på:

Hyra husvagn

Hyr husvagn tryggt och säkert, där försäkring automatiskt ingår för privatägda fordon.

Nu kan du hyra husvagn tryggt och säkert genom MyCamper

MyCamper möjliggör att du kan lätt hyra husvagn direkt från ägaren i förmånlig pris. Vår site passar båda till hyrare och ägare, så att du som kund har möjlighet att hyra husvagn så smidigt som möjligt och så att det passar i dina planer. Att hyra husvagn ger dig och ditt familj eller vänner helt annorlunda reseupplevelse där ni helt själv kan bestämma var och med vilket tidsschema ni vill resa. När man hyr husvagn, skaffar man sig friheten att resa de rutter man vill och campa nästan var man vill. Husvagnar har väl utrustade kök, toalett, sovplatser och utrymme för att till exempel spela olika kortspel, om vädret är ruskigt och man inte vill gå utomhus. Du kan fylla kylskåpet och vattentankarna så att ni klarar er flera dagar på resande fot utan rinnande vatten och elkoppling. Således behöver du inte nödvändigtvis särskilda campingplatser, utan du kan njuta av att campa i naturen med liten skvätt av lyx. Att hyra husvagn är förmånligt och kostnader kan räknas ut i förväg, eftersom du betalar endast hyran för husvagnen. Detta är bra sätt att campa och resa på kostnadseffektivt pris. När du hyr husbil eller husvagn genom MyCamper, är det bra för miljön också. Vår site har den grundtanken att husvagnens ägare har nytta av att hyra ut när hen inte själv använder fordonet, och hyraren får en välutrustad husvagn, med vilken hen kan skapa oförglömliga reseminnen. Vi bryr oss om miljön, således är vi glada för att hyra husvagn och husbil genom oss rör fordonen på sig, som annars skulle stå oanvända på parkeringsplatser. 

Att hyra husbil eller husvagn är en utmärkt sätt att uppleva resandet på ett lite annorlunda sätt. Du kan själv bestämma var och när du reser. Om du hyr en stuga, så tillbringar du hela uthyrningstid på samma plats. Hyr en husvagn eller husbil och utsikter kan ändras flera gånger om dagen. Åk till exempel till Västra-Finland och njut av magnifika kustvägar och sandstränder. Eller kör till sjödistriktet och beundra finska sjöutsikter där de är som vackrast. Du kan även ta riktning till nord, till ski backarna och njuta av varm choklad i husvagnen efter lång dag i backen. Om du gillar musik och evenemang, kan du samla ihop kompisarna och söka en passande husvagn eller husbil att hyra. Ni kan parkera husvagnen i närheten av festivalen, och sköta mathållning och täcka sömnbehov smidigt i husvagnen utan att behöva söka hotell eller annan logi, eller matställen. Att hyra husvagn eller husbil är mycket förmånligare - priser på olika alternativ ser du direkt på vår nätsida.

MyCamper är lätt och förmånlig sätt att hyra husvagn eller husbil. Du hyr fordonet via oss, direkt från ägaren och slipper betala priser hos dyra uthyrningsfirmor. Vi erbjuder vältäckande försäkring, telefonsupport och säkra betalningsalternativ. Om du äger en husvagn eller husbil som står på ditt parkeringsplats, kan du tjäna pengar. Hyr ut din husvagn genom oss och din fordon står inte längre oanvänd på parkeringen, när du inte behöver den. Att hyra husvagn och husbil är enkelt: registrera din fordon, bestäm priset och vilka tider du vill hyra ut den, och välj till vem du vill hyra fordonet. MyCamper gör alltid bakgrundskontroll på alla hyrare, så att du kan hyra ut din fordon tryggt och säkert.


Frågor & Svar

Vad kostar det att hyra husvagn per vecka?
Priset för att hyra husvagn kan variera mycket utifrån exempelvis storlek på fordonet och när på året du vill hyra. En husvagn för 4 personer kostar under lågsäsong från 3 000 kr per vecka att hyra.
Var kan man hyra husvagn?
På MyCamper kan du hitta husvagnar att hyra i hela Sverige - och även i Norge och Finland. Du söker enkelt fram det fordon du vill ha och skickar din förfrågan direkt via hemsidan. I hyran ingår försäkring.
Ingår försäkring när man hyr husvagn?
Ja. Försäkring ingår när du hyr husvagn av en privatperson.
Är det säkert att hyra husvagn privat?
Ja, det är säkert om du hyr via MyCamper. MyCamper utför ID-verifiering av samtliga husvagnsägare via BankID. På så vis kan du känna dig säker på att ägaren är den de utger sig för att vara. I hyran ingår även MyCampers försäkring för att du ska känna dig trygg med din bokning.