Den här webbplatsen använder kakor för att ge dig en anpassad upplevelse samt för att mäta trafik. Genom att fortsätta använda tjänsten accepterar du sättet vi använder kakor på.
MyCampers Nordics grundare
Grundare: Nicolas, Rickard, Anders och Farshad

Om oss

MyCamper i Norden är en delningsplattform för husbilar och husvagnar i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vi matchar lediga fordon med personer som vill hyra dem.

Det finns många husbilar och husvagnar i Norden och många som vill hyra. Under 2017 upptäckte vi dock att det var allt annat än enkelt att hyra. Spridda annonser på nätet resulterade i många förfrågningar – och många nej. Och allt tog väldigt mycket tid.

Även om vi till slut hittade ett fordon kände vi en viss rädsla för att bli lurade. Det måste finnas ett bättre sätt, tänkte vi. Varför finns det inget Airbnb för husbilar och husvagnar?

Friheten med husbil och husvagn

Vi vill att fler ska upptäcka husbils- och husvagnsglädjen – utan att behöva köpa ett eget fordon. Det är en enorm frihet att bara sticka ut på vägen, stanna var som helst och övernatta bekvämt mitt i ingenstans. Allt finns. Du kan campa, vandra i fjällen, stanna i städer och upptäcka frihetskänslan med campingfordon – året om.

MyCamper på Caravan Club Riksting
MyCamper hänger med Snäckan och Skalis på Caravan Club Riksting 🤩

Delning är dubbel glädje

Vi tyckte att det kändes som ett enormt resursslöseri att de flesta husbilar och husvagnar står oanvända större delen av året. De flesta används bara några få veckor per år. Detta känns konstigt i en tid då resursutnyttjande är högt upp på dagordningen och delningsekonomin växer sig allt större. Delningsekonomin har bara börjat, och vi ser allt från att dela sin lägenhet med andra till att dela sin bil, båt eller gräsklippare. Ju fler fordon vi delar, desto färre nya behöver tillverkas. Samtidigt som vi spar på världens resurser ger vi fler möjlighet att uppleva husbils- och husvagnsglädjen.

Därför är vår utgångspunkt att fordonsägarna hos oss vill hyra ut sin husbil och husvagn så mycket som möjligt. Genom oss kan du vara med och bidra till ett lite mer hållbart samhälle.

”Varför finns det inget Airbnb för husbilar och husvagnar?”

MyCamper gör det enkelt, säkert och tryggt att hyra och hyra ut husbilar och husvagnar. Vi hjälper dig att hitta rätt fordon för ditt äventyr, eller att hyra ut ditt fordon till andra.

MyCamper-teamet

Farshad

Farshad Tajik

Kundsupport

Minna

Minna Koski

Kundsupport

Daniel

Daniel Antunes

Kundsupport

Rickard

Rickard Magnusson

VD

Nicolas

Nicolas Cohen

Affärsutveckling

Anders

Anders Lisspers

Teknik

Har du några funderingar?

Kika under Frågor & svar eller kontakta oss om du undrar något. Se supportens öppettider .

Uppge eventuellt bokningsnummer vid kontakt med oss för snabbare service.

MyCamper Nordic AB

org.nr: 556908-4808
Sidenvävargatan 17
753 19 Uppsala

Icons made by Eucalyp from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY