1000 + resultat
Karta
Sortera på:

Fina semesterminnen får du när du hyr husbil genom MyCamper tryggt och smidigt

MyCamper möjliggör att du kan lätt hyra husbil eller husvagn direkt från ägaren i förmånlig pris. Vår site passar båda till hyrare och ägare, så att du som kund har möjlighet att hyra husbil så smidigt som möjligt och så att det passar i dina planer. Att hyra husbil ger dig och ditt familj eller vänner helt annorlunda reseupplevelse där ni helt själv kan bestämma var och med vilket tidsschema ni vill resa. När man hyr husbil, skaffar man sig friheten att resa de rutter man vill och campa nästan var man vill. Husbilar har väl utrustade kök, toalett, sovplatser och utrymme för att till exempel spela olika kortspel, om vädret är ruskigt och man inte vill gå utomhus. Du kan fylla kylskåpet och vattentankarna så att ni klarar er flera dagar på resande fot utan rinnande vatten och elkoppling. Således behöver du inte nödvändigtvis särskilda campingplatser, utan du kan njuta av att campa i naturen med liten skvätt av lyx. Att hyra husbil är förmånligt och kostnader kan räknas ut i förväg, eftersom du betalar endast hyran för husbilen. Detta är bra sätt att campa och resa på kostnadseffektivt pris. När du hyr husbil genom MyCamper, är det bra för miljön också. Vår site har den grundtanken att husbilens ägare har nytta av att hyra ut när hen inte själv använder fordonet, och hyraren får en välutrustad husbil, med vilken hen kan skapa oförglömliga reseminnen. Vi bryr oss om miljön, således är vi glada för att hyra husbil genom oss rör fordonen, som annars skulle stå oanvända på parkeringsplatser. 

Att hyra husbil är en utmärkt sätt att uppleva resandet på ett lite annorlunda sätt. Du kan själv bestämma var och när du reser. Om du hyr en stuga, så tillbringar du hela uthyrningstid på samma plats. Hyr en husbil och utsikter kan ändras flera gånger om dagen. Åk till exempel till Västra-Finland och njut av magnifika kustvägar och sandstränder. Eller kör till sjödistriktet och beundra finska sjöutsikter där de är som vackrast. Du kan även ta riktning till nord, till ski backarna och njuta av varm choklad i husbilen efter lång dag i backen. Om du gillar musik och evenemang, kan du samla ihop kompisarna och söka en passande husbil att hyra. Ni kan parkera husbilen i närheten av festivalen, och sköta mathållning och täcka sömnbehov smidigt i husbilen utan att behöva söka hotell eller annan logi, eller matställen. Att hyra husbil är mycket förmånligare - priser på olika alternativ ser du direkt på vår nätsida.

MyCamper är lätt och förmånlig sätt att hyra husbil. Du hyr fordonet via oss, direkt från ägaren och slipper betala priser hos dyra uthyrningsfirmor. Vi erbjuder vältäckande försäkring, telefonsupport och säkra betalningsalternativ. Om du äger en husbil som står på ditt parkeringsplats, kan du tjäna pengar. Hyr ut din husbil genom oss och din fordon står inte längre oanvänd på parkeringen, när du inte behöver den. Att hyra husbil är enkelt: registrera din husbil, bestäm priset och vilka tider du vill hyra ut den, och välj till vem du vill hyra fordonet. MyCamper gör alltid bakgrundskoll på alla hyrare, så att du kan hyra ut din fordon tryggt och säkert.


Frågor & Svar

Vad kostar det att hyra husbil per vecka?
Priset för att hyra husbil kan variera mycket utifrån exempelvis storlek på fordonet och när på året du vill hyra. En husbil för 4 personer kostar under lågsäsong från 8 000 kr per vecka att hyra.
Var kan man hyra husbil?
På MyCamper kan du hitta husbilar att hyra i hela Sverige - och även i Norge och Finland. Du söker enkelt fram det fordon du vill ha och skickar din förfrågan direkt via hemsidan. I hyran ingår försäkring.
Ingår försäkring när man hyr husbil?
Ja. Försäkring ingår när du hyr husbil av en privatperson.
Är det säkert att hyra husbil privat?
Ja, det är säkert om du hyr via MyCamper. MyCamper utför ID-verifiering av samtliga husbilsägare via BankID. På så vis kan du känna dig säker på att ägaren är den de utger sig för att vara. I hyran ingår även MyCampers försäkring för att du ska känna dig trygg med din bokning.